Yeni kurulacak Network alt yapısının haritalandırıp kablolanması yanı sıra mevcut network ağınızın yapılacak network analizinden sonra daha verimli ve standartlara uygun teknolojilerin seçilerek şirketinizin ihtiyaçları doğrultusunda kurulum montaj ve destek hizmetlerinin sağlanması.
Mevcut ve yeni kurulacak network alt yapınızın uzaman kadromuz ile incelenerek gelecek ve güncel network gereksinimlerinizin hesaplanıp müşteriye bildirir. Network personellerimiz gerekli incelemenin ardından Network Ağ Yapısının haritalandırılıp Gerekli donanımlarında hazırlanmasından sonra ürün ve ürünlerin montajlama devreye alma işlemlerini yerine getirip network sisteminizi hayata geçirir. Network Alt yapınız incelenerek en üst düzey verimlikilte çalışması sağlanarak, gerekli hız testleri uygulanır ve işlem sonlandırılır.
Şirketimiz küçük ve büyük ölçekli tüm işletmelere ve evler için Wireless sistemleri kurulumu yapmaktadır. En iyi performansı alacağınız donanım cihazları uzman personellerimiz tarafından tespit edilip sistem kurulumuna geçilir.
Kablolu bağlantı sistemlerinde belirli sayıda her PC’ye bir kablo gidecek şekilde bağlantı sağlanır fakat kablosuz ağ sistemlerinde birçok bağlantı noktası üzerinden çok geniş bir alanda ve çok daha fazla sayıda kullanıcı özgürce bağlanabilmektedir. Kablosuz ağ bağlantı noktaları aslında bildiğimiz router modemlerle aynı şekilde çalışırlar ve küçük radyo dalgaları üreten sistemlerdir. WiFi standartları çeşit ve özelliklerine göre 802.11a, b,g ve n olarak ayrılmışlardır. Bunlardan en yaygın olarak kullanılanı 802.11b’dir ve 2.4Ghz’lik yayılma aralığına sahiptir. Ancak 802.11b ile en fazla 11 Megabit’lik bağlantı kurabilmek mümkündür. Oysa 802.11g ile saniyede 54 Mbit, 802.11n ile 140 Mbit’lik hızlara ulaşmak mümkündür. Günümüzde dizüstü bilgisayarların tamamına yakını üzerlerinde entegre Wi-Fi alıcıları bulundururlar. Bulunmayanlar ise PCMCIA kartlarla bu özelliği kolayca kazanabilirler.
Sunucu yapılandırma Sistemleri Profosyonel ekiplerin yapacağı işlerdir.
Sunucu ( Server), herhangi bir ağ üzerinde bir programı veya bir bilgiyi farklı kullanıcılara / sistemlere paylaştıran/dağıtan donanım veya yazılıma verilen genel isimdir.Donanımsal olarak sunucuların, sorunsuz çalışmak üzere inşaa edilmiş, güvenilir, çoklu kullanıcıya hizmet eden bilgisayar sistem(ler)i olduğunu söyleyebiliriz. Arrtık bir çok işletme bilgilerini merkezi noktada saklıyor ve bilgileri şuıbelerine/müşterilerine bu merkezden dağıtıyor. Merkezde bu bilgi saklama görevini yapan, sürekli çalışır halde olması gereken bilgisayar sistemi sunucudur. Yaptığımız işte, zaman, iş ve bilgi kaybı olmasını istemiyorsak sunucu sistemler işin içerisine giriyor. Sunucular, genelde yedekli yapılarla çalıştığı için, çalışmalarınız çok az durumda aksıyor. Örneğin, güç kaynağı arızasında ikinci güç kaynağı hemen devreye girerek durumu telafi ediyor veya herhangi bir disk arızasında diğer diskler veri kaybını engelliyor ve çalışmaya devam edilebiliyor.